Groepen 2017-07-02T19:59:29+00:00
Loading...

Groepen

Vrouwen leren van elkaar, kunnen elkaar ondersteunen, ontdekken dat ze niet de enige zijn met een bepaald probleem, vinden hoop bij elkaar. Kortom, vrouwen kunnen zichzelf door in contact te komen met andere vrouwen versterken.

Dit zijn de groepen die we aanbieden:

Inloopgroep ‘huiselijk geweld’

Als je het fijn vindt om te praten met vrouwen die dezelfde ervaring hebben als jij. Als je er nog middenin zit of als het al een tijdje geleden is. Bij ons is er tijd om bij een kopje koffie of thee ervaringen, tips en suggesties te delen. Na de pauze bespreken we een thema of doen we een (creatieve) oefening.

Aanmelden mag, maar hoeft niet.

Wanneer: Iedere 1e en 3e donderdagmiddag van de maand
Tijdstip: 13.00 – 14.30 uur
Kosten: deelname is gratis, alleen voor koffie en thee wordt een kleine bijdrage gevraagd

Uit de schaduw van de ander

Het begon zo mooi. Eerst verliefd, daarna trouwen of samenwonen me het idee altijd gelukkig te blijven. Na enige tijd wordt duidelijk dat niet alles even gelukkig verloopt. De eerste barstjes worden (on)zichtbaar in de relatie geslagen.

Voor vrouwen met geweldservaringen in de huiselijke kring bieden wij een veranderingsgerichte groep aan. Dit is een groep die bedoeld is om je geweldservaring te verwerken

Thema’s die aan de orde komen: zelfbeeld, afhankelijkheid en autonomie, agressie en intimiteit, zelfvertrouwen, ik-sterkte en eigenwaarde, macht en onmacht, daderprofiel, omgaan met grenzen, leren omgaan met de geweldservaring, schuld en schaamte, relaties en seksualiteit.

Wat gaan we doen? Groepsgesprekken, lichaamswerk, ontspanningsoefeningen en creatieve werkvormen.

Wanneer: bij genoeg aanmeldingen
Kosten: deelname is gratis, alleen voor koffie en thee wordt een kleine bijdrage gevraagd

Voor meer informatie over onze groepen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.