Nieuws 2017-06-14T20:25:54+00:00

3 uren geleden

Vrouwengezondheids centrum Maastricht

Liefdevol opvoeden laat ruimte voor het kind, met zijn/haar gedachten en gevoelens en alles wat er is. Direct én indirect geef jij zo de boodschap dat je het kind ziet en hoort, er onvoorwaardelijk bent én dat jij er alle vertrouwen in hebt dat de golven van emoties weer gaan liggen! ... See MoreSee Less

4 uren geleden

Vrouwengezondheids centrum Maastricht
Overgangswise workshop

Overgangswise workshop12 apr 2018, 18:30HealthyWomanMeld je aan voor de kosteloze workshop "Overgangswise" in de week van de overgang!!

Nog even en dan staat de week met de veelzeggende titel 'Week van de Overgang' voor de deur. Een week lang gaat het over deze fascinerende levensfase van vrouwen maar de mannen sluiten wij zeker niet buiten. De overgang hoort nu eenmaal bij het leven en daar kun je gezien het hoge verzuim en als gevolg hiervan de uitstroom van vrouwen, maar beter op voorbereid zijn, zo is onze overtuiging. Saron Petronilia, levensfase overgangsexpert, doet een boekje open over de overgang. Zij deelt leuke weetjes, geestige anekdotes en doet hilarische ontboezemingen, die zonder gêne worden gedeeld. Er gaat een wereld voor je open!

Praktische informatie:
Locatie: HealthyWoman, Herengracht 252 te Amsterdam
Datum: Donderdag 12 april 2018
Tijd: 18:30 -20:30 uur
Kosten: € 0,- inclusief catering
Er worden ter plekke TV opnames gemaakt. Graag horen wij of je toestemming geeft voor een interview.

Ja, ik word graag overgangswise!
Naam: Mail: Tel:
Voor meer informatie kun je mailen naar service@healthywoman.nl of bel: 020-3413000.
... See MoreSee Less

Vandaag, 8 maart is het internationale vrouwendag.  We denken aan alle vrouwen die, ondanks hun situatie,  blijven vechten waar ze voor staan. 
We eren alle vrouwen die dat in het verleden hebben gedaan. 
En of je nu een grote of kleine strijd voert, je bent sterk en jij kunt dit!
Laat je niet kisten door wie dan ook, zorg dat jij jouw doelen behaalt.
We zijn trots op je!

Vandaag, 8 maart is het internationale vrouwendag. We denken aan alle vrouwen die, ondanks hun situatie, blijven vechten waar ze voor staan.
We eren alle vrouwen die dat in het verleden hebben gedaan.
En of je nu een grote of kleine strijd voert, je bent sterk en jij kunt dit!
Laat je niet kisten door wie dan ook, zorg dat jij jouw doelen behaalt.
We zijn trots op je!
... See MoreSee Less

2 maanden geleden

Vrouwengezondheids centrum Maastricht
Bijeenkomst Ouders van Transgenders Limburg

Bijeenkomst Ouders van Transgenders Limburg09 feb 2018, 19:30Wij, ouders van transgenders, komen vrijdag 9 Februarie 2018 samen voor een gezellige avond. Tijdens deze avond praten we over onze kinderen en alles wat daarbij komt. Maar ook over ‘koetjes’ en ‘kalfjes’.

!! Let op !! het is de Vrijdag deze keer.

Tijdens deze bijeenkomst proberen wij samen jullie vragen te beantwoord door de ervaringen van de aanwezige ouders.
Om 19.30 uur wordt je verwacht. koffie en thee staat klaar. Consumpties zijn aan de ‘bar’ verkrijgbaar voor € 1,00. De 'bar’ sluit om 22.00 uur.
De bijeenkomst vind plaats bij: Ygdra, praktijk voor kunstzinnige therapie.

Adres; Rijksweg Zuid 170, 6134 AG Sittard (bij de roze piano) ingang grijze poort, links van de roze piano.
Alle ouders, verzorgers, familieleden en andere belangstellende van transgenders zijn van harte welkom tijdens deze avond. Heb je nog vragen of wil je de bijeenkomst bijwonen, neem contact op via de fb pagina.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Wij gaan helaas niet kunnen komen.

2 maanden geleden

Vrouwengezondheids centrum Maastricht
Zelfzeker zijn

Zelfzeker zijn08 feb 2018, 9:30Vrouwengezondheids centrum MaastrichtIn deze training leer je vaardigheden om beter om te gaan met kritiek, emotie, conflicten en nee zeggen. Ook helpt deze training je inzicht te verkrijgen in je eigen kwaliteiten en je bewust te maken van je valkuilen. Je leert je eigen gevoelens te herkennen en te achterhalen waar jouw onderliggende behoeften liggen. Met dit inzicht ben je beter in staat om je persoonlijke groei en ontwikkeling door te maken en stappen te zetten.
8 bijeenkomsten van 2 uur. Kosten: €40,-
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Jullie plaatsen een foto met uitsluitend jonge meiden ! Dit schept verwarring bij de dames die ietsjeof veel 😉 ouder zijn

Ow dat is niet onze bedoeling lieke! Iedereen is welkom bij ons 🙂 we proberen de plaatjes in het algemeen af te wisselen en bij deze cursus is dit de vaste foto.

MEER LADEN